image
Sursa foto: captură video

Marș al protestatarilor la Ungheni: „Noi nu cedăm”, „Jos mafia” // VIDEO

UPDATE 11:50 // După ce au votat o rezoluție, creând o celulă de rezistănță la Ungheni, protestatarii merg într-un marș. „Noi nu cedăm” și „Jos mafia” scandează localnicii.

UPDATE 11:50 // „Plahotniuc nu vrea ca întreg raionul Ungheni și întreaga țară să cunoască adevărul. Și atunci ce face? Închide presa liberă și persecută oamenii cu demnitate. Știți prin ce am câștigat noi până acum, prin caracterul nostru pașnic. Noi am venit de fiecare dată cu slogane civilizate și democratice. Adevărații veterani sunt alături de noi. Pensionarii sunt alături de noi. Tinerii sunt alături de noi. Eu vă invit la solidaritate astfel încât să nu le dăm motive să ne dezbine. Pe 26 august să fim cât se poate de mulți în Piața Marii Adunări Naționale, să scăpăm de Plahotniuc. El este un proxenet penal și politic de care noi nu ne temem”, a spus liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

UPDATE 11:30 // „Mulți dintre primari, care au semnat scrisoarea, sunt singur că le e rușine. Uniunea Europeană a închisă robinetul pentru că nu vrea ca banii să ajungă la bandiții de la noi. În ce hal ne-a adus bandiții aceștia. Noi vom protesta în continuare. Mergem noi în teritoriu dacă televiziunea națională nu arată ce facem noi”, a spus Igor Grosu, secretarul general al PAS.

UPDATE 11:10 // „Grupul oligarhic au adunat toată purea din stat. Acest lucru se numește dictatură. Singurul mod de a ne apărat drepturile este să fim uniți și solidari. PD a devenit o problemă în sine pentru guvernarea din țară. Republica Moldova trece acum prin una dintre cele mai rușinoase pagini din istorie. Rezistența populară este foarte importantă la acest moment”, a spus ex-ambasadorul RM în SUA, Igor Munteanu.

Membrii Mișcării de Rezistență Națională ACUM se află acum la Ungheni. „Libertate” și „Jos dictatura” scandează localnicii.

Urmăriți live evenimentul pe jurnal.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: