image
Sursa foto: Jurnal.md

Testul repetat al angajatului Platformei DA, despre care Parlamentul anunțase ieri că e infectat cu Covid-19, este negativ

Testul repetat făcut de angajatul fracțiunii Platforma DA, despre care ieri Direcția relații cu publicul a Parlamentului a anunțat că ar fi infectat cu Covid-19, este negativ. Un anunț în acest sens a fost făcut de președintele fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari.

„Testul repetat a angajatului fracțiunii Platforma DA este negativ. Rezultatul va fi expediat la orele 8.00 către secretariatul Parlamentului. Rezultatele primului test așa și nu ajuns oficial la persoana respectivă”, a menționat Alexandru Slusari.

„Este strigător la cer! Public cerem de la Ministerul Sănătății pornirea anchetei pe acest caz. Încă odată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică a avut loc cu încălcarea ordinului MS”, a mai spus el.

În context vicepreședintele Parlamentului a adăugat că bănuielile fracțiunii precum că sistemul medical ar fi utilizat în scopul blocării activității Parlamentului, se adeveresc. „Facem apel către toți deputații să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și guvernul său docil. Chiar și cu prețul pierderii mai mult decât iresponsabile a finanțării facile din partea UE și a suferinței cetățenilor. Este foarte important să reluăm ședințele legislativului în această săptămâna”, a conchis Slusari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: