image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal TV, training de performanță la Euronews în Franța

O echipă a postului de televiziune Jurnal TV se află săptămâna aceasta la sediul central al Euronews, din Lyon, pentru un schimb de experiență.

Trainingul are loc cu sprijinul ambasadei SUA în Republica Moldova. Echipa Jurnal TV își dorește să absoarbă cele mai eficiente practici și know-how-uri de la una dintre cele mai mari și importante instituții media din lume, pe care să le implementeze în știri, emisiuni și pe online.

"Mass media a atins și a depășit un apogeu în această perioadă. Pandemia a schimbat percepția, așteptările și tehnica generală de lucru pentru toți giganții globali. Într-o periodă încărcată cu evenimente, emoții, restricții incerte, schimbări permanente și o speranță colectivă, cheia este să te adaptezi rapid pentru a prinde avantajul pe piață. La euronews am învățat și ne-am confirmat că supraviețuirea și expansiunea depind de adaptare, originalitate, livrarea unui produs coerent și de calitate, toate acestea bazate pe o gândire progresivă pentru public și apropierea de cerințele oamenilor. Euronews este o instituție de clasă înaltă, condusă de o echipă profesionistă, cu o experiență de 25 de ani, decenii în care au construit un brand unic în lume. Ne-am aprofundat și am învățat despre tehnici de ultimă oră în jurnalism, esențiale pentru a livra un produs de succes și a menține un stream de content și media relevante în era digitală. Abia așteptăm să aplicăm încet și sigur câteva secrete, ideologii și procedee europene testate și de succes!", a declarat Cristina Pohilenco, director adjunct al postului de televiziune Jurnal TV.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: