image
Sursa foto: jurnal.md

După informațiile că ar fi fost reținut în SUA, Plahotniuc a venit cu primul mesaj după luni de tăcere

Vladimir Plahotniuc a ieșit la rampă, după patru luni de tăcere. Fostul șef PD a comentat informațiile răspândite ieri de liderul formațiunii PN, Renato Usatâi, precum că ar fi fost reținut în SUA.

„Pentru cei care „nu mai pot de grija mea”, le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber. Regret că unii se dau în spectacol și recurg la fake news-uri pentru a-și atinge diverse scopuri, inclusiv pentru a-și crește audiența și numărul de like-uri. Dar le sugerez să-și vadă de grija lor și să-și canalizeze energia pentru a rezolva problemele cetățenilor. Le mulțumesc încă o dată tuturor celor, care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine. Dar îi asigur că nu au nici un motiv. Tocmai de aceea am decis să reacționez la aceste falsuri. Dar nu o voi face de fiecare dată, când diverse personaje vor lansa neadevăruri despre mine. Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal”, spune Plahotniuc, într-o postare.

plahplah

Amintim că Usatâi a declarat aseară că Plahotniuc a fost reținut în SUA pentru că ar fi încălcat regimul de şedere pe teritoriul Statelor Unite.

Plahotniuc a părăsit teritoriul Republicii Moldova pe 14 iunie, în aceeași seară în care partidul său și-a anunțat retragerea. Plahotniuc a plecat cu o mașină prin așa-zisul coridor transnistrean.

La mijlocul lui ianuarie, Vladimir Plahotniuc, precum și soția sa și cei doi copii, au fost declarați neeligibili pentru obținerea vizelor de intrare pe teritoriul Statelor Unite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: