image
Sursa foto: Getty Images

Vară "incendiară" la Real Madrid! Zidane pleacă miercuri, Perez i-a găsit înlocuitor de 5 stele

Zinedine Zidane a ratat titlul cu Real Madrid, chiar dacă echipa sa a revenit spectaculos şi a învins-o pe Villarreal cu 2-1, în ultimele minute.

Ateletico Madrid este noua campioană a Spaniei, iar la rivala locală sunt aşteptate mutări importante în această vară.

Presa internţională a scris în ultima lună despre iminenta plecare a lui Zinedine Zidane de la Real Madrid, iar lucrurile par clare, după finalul de sezon eşuat.

Antrenorul francez ar urma să aibă o întâlnire cu Florentino Perez, miercuri, pentru a stabili termenii despărţirii. "Albii" se află deja în negocieri cu Massimiliano Allegri, căruia i-au propus un contract până în 2023. Tehnicianul italian mai este dorit şi de Napoli şi Juventus.

În cazul în care negocierile cu "Max" Allegri nu se vor concretiza, Raul Gonzalez este "planul B" al lui Perez. Până să anunţe un nou antrenor, Real Madrid trebuie să-şi încheie conturile cu Zinedine Zidane, lucru care se va întâmpla după şedinţa de miercuri.

AS scrie că o despărţire a lui "Zizou" de formaţia la care a scris istorie, câştigând 3 trofee UEFA Champions League la rând, este foarte probabilă în această vară. Massimiliano Allegri este alesul lui Florentino Perez pentru a prelua echipa, dar şi Raul Gonzalez este în cărţi, dacă negocierile cu tehnicianul italian vor eşua.

Președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, i-a propus deja o ofertă tehnicianului italian, Massimiliano Allegri. Oficialul galacticilor ar vrea ca Allegri să rămână două sezoane pe banca echipei, cu opțiune pentru un al treilea sezon.

În ceea ce privește partea financiară, tehnicianul ar urma să încaseze din partea clubului suma de 10 milioane de euro pentru fiecare sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: