image
Sursa foto: AFP

Miss Africa de Sud a câştigat titlul de Miss Univers 2019 // FOTO

Zozibini Tunzi, Miss Africa de Sud, a fost încoronată duminică seară Miss Univers 2019 în cadrul celei de-a 68-a ediţii a acestui concurs, desfăşurate la Atlanta, în Statele Unite, relatează luni AFP.

Tânăra de culoare, în vârstă de 26 de ani, s-a impus în faţa concurentei din Puerto Rico şi a celei din Mexic, într-un concurs animat de prezentatorul Steve Harvey, în care juriul a fost format din şapte femei.

Miss Africa de Sud a fost aplaudată călduros după ultimul ei discurs, o noutate în competiţie, în care a afirmat pur şi simplu că va face orice pentru a încuraja tinerele fete să capete încredere în ele.

Miss UniverseMiss Universe

"Am crescut într-o lume în care o femeie ca mine, cu tipul meu de piele şi tipul meu de păr, nu a fost niciodată considerată frumoasă", a afirmat ea. "Cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe astăzi", a spus ea în aplauzele publicului.

Tânăra cu părul scurt s-a impus în faţa a peste 90 de alte candidate şi a câştigat cel de-al 68-lea titlu Miss Univers, după Catriona Gray, Miss Filipine, care a obţinut acest titlu în 2018.

Miss UniverseMiss Universe

Una dintre favoritele înaintea concursului din acest an, Miss Filipine, nu s-a calificat printre cele 10 finaliste. Franţuzoaica Maëva Coucke a reuşit, însă nu a ajuns în "top 5".

Miss Myanmar, Swe Zin Htet, a fost şi ea eliminată înainte de finală. Swe Zin Htet a ţinut prima pagină a ziarelor săptămâna trecută după ce a anunţat că este lesbiană, devenind astfel prima candidată care şi-a recunoscut în mod deschis orientarea sexuală.

Miss UniverseMiss Universe

Noutăţile partenerilor

comentarii: