image
Sursa foto: marca.com

Despărţire de gală: Barcelona a pregătit două evenimente speciale pentru ultimul meci al lui Iniesta

Ultimul meci al sezonului pentru FC Barcelona, împotriva lui Real Sociedad, programat pe 20 mai, de la ora 21:45, va oferi fanilor ocazia de a-şi lua la revedere de la Andres Iniesta, care se va despărţi de gruparea blaugrana după 22 de ani.

Pe site-ul oficial la campioanei Spaniei, a fost anunţată o coregrafie specială în onoarea mijlocaşului de 34 de ani, care, la finalul partidei, va ţine un discurs în faţa fanilor, ca parte a sărbătorii celui de-al optulea event din istoria clubului.

De asemenea, cu două zile înainte meciului cu bascii, pe 18 mai, Barça va organiza o conferinţă de presă pentru Iniesta, care va avea ocazia de a-şi lua la revedere de la club, în prezenţa preşedintelui Josep Maria Bartomeu, a membrilor conducerii, a colegilor de echipă, a staff-ului tehnic şi a altor invitaţi.

Mijlocaşul spaniol a cucerit 32 de trofee cu Barcelona, club pe care l-a reprezentat de la vârsta de 12 ani. 4 Ligi ale Campionilor, 9 titluri, 6 Cupe ale spaniei, 7 Supercupe ale Spaniei, 3 Supercupe ale Europei şi 3 Campionate Mondiale ale cluburilor este palmaresul lui Don Andres.

Iniţial, s-a crezut că Iniesta îşi va continua cariera de jucător în China, dar clubul pentru care ar fi urmat să semneze, Chongqing Lifan, a infirmat transferul jucătorului care a fost de două ori campion european şi o dată campion mondial cu naţionala Spaniei. Japonia şi Australia sunt alte posibile destinaţii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: