image
Sursa foto: Getty Images

Del Piero, reacție aspră după eliminarea lui Juventus. Jucătorul remarcat + ce spune despre Ronaldo

Alessandro Del Piero a comentat pentru Sky Sport Italia eliminarea lui Juventus Torino din optimile Ligii Campionilor, după 1-2 și 3-2 cu FC Porto.

Fostul mare decar al grupării italiene e de părere că după rezultatul de aseară șefii lui Juve ar trebui să ia măsuri care să producă rapid schimbări.

"Mi-a plăcut Federico Chiesa, a arătat extraordinar din punct de vedere fizic, a fost inspirat", a spus Del Piero (46 de ani), fost coleg în Squadra Azzurra cu tatăl jucătorului de la Juve, Enrico Chiesa. Italienii s-au impus aseară, scor 3-2, pe teren propriu, în returul cu FC Porto, însă nu a fost suficient pentru a pătrunde în sferturile competiției.

Partida Juventus - FC Porto a avut nevoie de prelungiri, după ce portughezii s-au impus cu 2-1 în tur. Porto a deschis scorul din penalty, dar dubla lui Chiesa a dus meciul în "extra-time", acolo unde Porto a înscris în minutul 114, iar Juve, în 117. Cu 4-4 la general, Porto s-a calificat grație golurilor mai multe marcate în deplasare.

"După o asemenea eliminare trebuie să existe o schimbare în club pentru că există un gust amar acum la Juventus. O schimbare la nivel de conducere, de conducere tehnică sau la nivelul lotului", a spus, enigmatic, Del Piero. Presa din Italia a avansat aseară ipoteza potrivit căreia șefii lui Juventus ar putea să-l înlocuiască pe antrenorul Andrea Pirlo.

Cristiano Ronaldo a făcut aseară cuplu în atacul lui Juventus cu Morata, însă nu a reușit să aducă un plus evident în jocul bianconerilor. "Juve a avut o oră în care a jucat în superioritate numerică, nu e doar responsabilitatea lui Ronaldo, liderul echipei, să înscrie și să decidă soarta unei calificări. Într-adevăr, a avut puține realizări", a mai spus Del Piero, pentru Sky Sport Italia.

Noutăţile partenerilor

comentarii: