image
Sursa foto: marca.com

Liverpool, gata să dea o mare lovitură pe piaţa transferurilor

La Liverpool ar putea ajunge, în această vară, un dublu câștigător al Ligii Campionilor. Este vorba despre Marco Asensio, jucătorul lui Real Madrid care este curtat de Liverpool încă din 2017, după ce a marcat un gol în finala câștigată vara trecută în fața lui Juventus, cu 4-1.

Nemulțumit de statutul său la Real, Marco Asensio este hotărât să se despartă de madrileni, iar Premier League pare la prima vedere destinația cea mai probabilă pentru mijlocașul de 22 de ani, chiar dacă și-a prelungit contractul în luna septembrie, scrie 101greatgoals.com, citată de digisport.ro. De data aceasta, decizia mijlocașului vine după ce tot mai multe zvonuri dau ca sigur transferul lui Neymar pe Bernabeu, situație în care Asensio - și așa jucat mai puțin decât și-ar fi dorit - cu greu ar mai prinde echipa de titulari a Realului.

Mai mult, Jurgen Kloop este un antrenor care îl apreciază foarte mult pe Asensio, iar fotbalistul născut în Palma de Mallorca pare sa nu mai rateze transferul pe Anfield. În 2017, Liverpool a înaintat o ofetă de 50 de milioane pentru Asensio, refuzată imediat de președintele Florentino Perez.

Recent, Real Madrid a refuzat alte două oferte importante pentru Marco Asensio, una dintre ele fiind de 150 de milioane de euro, conform agentului fotbalistului, Horacio Gaggioli.

Marco Asensio este legitimat la Real Madrid din noiembrie 2014, trupa blanco plătind clubului Mallorca 3,5 milioane de euro. În septembrie 2017, fotbalistul şi-a prelungit contractul, înţelegerea fiind valabilă până în 2023, cu o clauză de 700 de milioane de euro.

Asensio a marcat 11 goluri şi a oferit şase pase decisive în cele 52 de meciuri jucate în acest sezon pentru Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: