image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez a încercat să scape cu un comunicat despre "escrocii Raul şi Casillas"

Informaţia că Florentino Perez i-a numit, în 2006, "cei mai mari escroci de la Real" pe Raul şi pe Casillas, a făcut mare vâlvă în Spania şi nu numai.

Cei doi sunt printre marile glorii ale clubului Blanco, iar El Confidencial a publicat înregistrări cu Perez care vorbea foarte urât despre ei.

Reacţia lui Perez a venit repede şi a publicat un comunicat pe siteul clubului, în care susţine că "Având în vedere că El Confidencial a publicat fraze care îmi sunt atribuite, cred că sunt necesare anumite clarificări:

- Reproducerea frazelor sunt din conversaţii înregistrate clandestin de domnul Jose Antonio Abellan, care a încercat mulţi ani să le vândă fără succes. Este surprinzător acum că în ciuda timpului scurs, El Confidencial a ales să le publice azi.

- Sunt cuvinte luate din contextul conversaţiilor ample pe care le-am purtat.

- Faptul că au fost date să le publice acum, la atâţia ani de la acele discuţii, înţeleg că se întâmplă ca urmare a participării mele ca iniţiator al Super Ligii.

-Am dat subiectul avocaţilor care studiază variantele în care să acţionez", este scris în comunicatul publicat pe realmadrid.com.

În materialul publicat de El Confidencial, Perez îi jigneşte crunt pe cei doi foşti fotbalişti ai Realului, jucători cu care madrilenii au reuşit mari victorii.

"Casillas nu e portar de Real. Nu este! Nu a fost niciodată. Pentru mine a fost cea mai mare dezamăgire. Oamenii îl adoră, vorbesc cu el, îl apără atât de mult. Dar e unul dintre marii escroci. El și Raul, cei mai mari escroci ai Madridului. Raul, primul, Casillas, al doilea", spunea Perez pe înregistrare.

"Raul a distrus Madridul. Din cauza lui am demisionat de la președinție în 2006. ... Am o imagine oribilă despre fotbaliști. Sunt foarte egoiști. Nu poți să te bazezi pe ei. Cei care o fac, greșesc", mai spune Perez.

Numai că, practic, Perez nu neagă afirmaţiile despre cei doi fotbalişti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: