image
Sursa foto: gazzettinodelchianti.it

Șoc pentru doi italieni care voiau să ajungă la Cracovia, dar s-au trezit la Craiova; Cum s-a produs încurcătura

Doi italieni dintr-o localitate de lângă Florența au avut parte de șocul vieții lor. Cei doi au cumpărat bilete de avion de la o agenție de turism din Florența cu destinația Cracovia, Polonia. Nu mică le-a fost însă uimirea când au descoperit că, de fapt, au aterizat în România, la Craiova.

Paola și Massimo, originari din regiunea Toscana, Italia, se așteptau să coboare din avion la Cracovia, în sudul Poloniei, unde erau așteptați de prietenii lor, însă au ajuns la peste 1.000 de kilometri depărtare, mai precis, la Craiova.

Confuzia s-a produs atunci când Massimo a mers să își procure două bilete de avion, pentru el și partenera sa Paola de la o agenție de turism din Florența, care a încurcat Cracovia cu Craiova, scrie Gândul, cu trimitere la Gazzettino del Chianti.

„Partenerul meu a mers la o agenție de turism din Florența pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde ne așteptau niște prieteni. În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna și am ajuns la Craiova (România). La început ne-am amuzat de ceea ce ni s-a întâmplat, dar apoi ne-a deranjat situația”, a povestit Paola.

„Am fost naivi, am crezut că „Craiova” este numele orașului Cracovia scris în poloneză. Am avut încredere și ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât din avion la aeroport și am realizat că suntem în România am avut un șoc!”, a mai spus ea.

După ce au contactat agenția de turism de la care au cumpărat biletele, cei doi au realizat că își vor petrece vacanța la Craiova.

„Ne-am cazat la un hotel în acest oraș, iar apoi vom încerca să ne organizăm pentru tot restul săptămânii.

Am trimis un mesaj agenției ieri după-amiază când am ajuns aici și ne-au spus că vor încerca să găsească o modalitate de a ne trimite la Cracovia. Dar ne-am interesat și este imposibil. Ar fi prea scump și am irosi pe drumuri prea mult timp pentru doar o săptămână de vacanță. Când ne vom întoarce în Italia vom clarifica totul cu cei de la agenția de turism”, au spus turiștii.

comentarii: