image
Sursa foto: captură video

Chelsea are cel mai scump portar din lume, dar Abramovich vrea să spulbere recordul

Roman Abramovic vrea ca Chelsea să domine din nou Anglia și Europa, iar pentru asta este dispus să facă orice efort financiar. Una dintre țintele britanicilor este Jan Oblak, de la Atletico Madrid.

Problema este însă că slovenul de 27 de ani are o clauză de reziliere uriașă pentru un portar, 120 de milioane de euro, iar Atletico nu vrea să lase din preț. În orice caz, un eventual transfer îl va face pe Oblak cel mai scump portar din toate timpurile.

Diego Simeone nici nu vrea să audă de o plecare a unuia dintre cei mai buni portari din lume și vrea să blocheze tranzacția, însă totul va depinde de Oblak, care are ultimul cuvânt.

Cele două cluburi au o relație bună, dacă avem în vedere transferurile din ultima vreme, precum Diego Costa, Alvaro Morata sau Thibaut Courtois.

Frank Lampard nu este prea mulțumit de Kepa Arrizabalaga, care este cel mai scump portar din lume. Spaniolul de 25 de ani a fost cumpărat în august 2018 de la Athletic Bilbao pentru 80 de milioane de euro. Exact aceasta este cota actuală a lui Oblak, însă clauza sa cu Atletico este mult mai mare.

Arrizabalaga nu ar "rămâne pe drumuri" pentru că Valencia a solicitat un împrumut pe doi ani, cu opțiune de transfer definitiv. Și Sevilla îl dorește, însă salariul său este un adevărat impediment. Kepa câștigă la Chelsea 186.830 de euro pe săptămână, adică 9,8 milioane de euro pe an.

Kepa mai are contract cu Chelsea până în iunie 2025.

Jan Oblak (27 de ani) este cotat acum la 80 de milioane de euro de publicația de specialitate Transfermarkt. Slovenul a fost transferat de la Benfica la Atletico Madrid în iulie 2014 cu 16 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: