image
Sursa foto: Getty Images

Se ştie data când Barcelona îşi va alege un nou preşedinte! Cine sunt candidaţii care vor să-i ia locul lui Bartomeu

S-a stabilit data alegerilor pentru un nou preşedinte la FC Barcelona. Membrii cotizanţi şi cei care au drept de vot îşi vor alege un nou om care să conducă echipa de pe Camp Nou.

Josep Maria Bartomeu, actualul preşedinte al Barcelonei, este foarte hulit şi toată suflarea blaugrana îşi doreşte ca acesta să-şi dea demisia.

Doar că momentan nimic nu s-a schimbat, iar data pentru viitoarele alegeri la preşedinţia clubului a fost stablită oficial. Votul pentru noul preşedinte al formaţiei catalane va avea loc pe 20 şi 21 martie 2021, iar adunarea delegaţilor va fi organizată pe 25 octombrie, potrivit jurnalistului Alfred Martinez.

Bartomeu conduce clubul din 2014, când a fost ales preşedinte în locul lui Sandro Rosell, cel care a demisionat pentru că a avut probleme cu legea din cauza transferului lui Neymar de la Santos la FC Barcelona, din 2013.

Pe lista candidaţilor pentru scaunul de preşedinte al Barcelonei s-au înscris Victor Font, cel care e cotat cu cele mai mari şanse, Joan Laporta, fost preşedinte, Toni Freixa, Jordi Farre, Lluis Fernandez şi Agusti Benedito.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: