Sergio Ramos a invitat la nunta sa adversari și foști coechipieri, printre care Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Roberto Carlos, David Beckham și Raul. Pe listă se află și Zinedine Zidane și Florentino Perez. Totuși, este surprinzătoare absența lui Cristiano, alături de care Ramos a jucat nouă ani la Real Madrid.

Se pare că relația dintre cei doi s-a răcit după plecarea lui Cristiano la Juventus, dar niciunul dintre ei nu a făcut eforturi ca să remedieze situația. Sergio Ramos a fost foarte dezamăgit de decizia portughezului de a părăsi formația de pe Santiago Bernabeu.

Și veteranul Iker Casillas este așteptat la nuntă, dar cel mai probabil va lipsi, din cauza infarctului suferit în urmă cu o lună, dar și problemelor de sănătate ale soției lui.

Ramos și viitoarea sa soție vor avea 500 de invitați la nuntă, iar ceremonia va avea loc la cea mai mare catedrală din orașul natal al lui Ramos.

Invitații se vor delecta cu o reprezentație live a trupei rock AC/DC, care va încasa aproximativ un milion de euro pentru concert.