image
Sursa foto: Getty Images

Marca anunță că Lewandowski a ales Realul: Cel mai clar motiv pentru realizarea transferului verii la Madrid

Robert Lewandowski pare să se fi decis în privința viitorului său. Conform publicației spaniole Marca, atacantul lui Bayern Munchen e gata să facă pasul la Real Madrid, echipă pe care o pune în capul preferințelor.

Numele polonezului a apărut însă de mai multă vreme pe lista madrilenilor, dar jucătorul de 29 de ani a așteptat să ia o decizie după revenirea din vacanța de după Cupa Mondială, acolo unde nu a marcat niciun gol, iar Polonia a fost eliminată în faza grupelor.

Încă de la finalul anului trecut, au apărut zvonuri despre posibila sa plecare, însă acum atacantul s-a decis și chiar a avut o discuție cu noul antrenor al bavarezilor, Niko Kovacs, spunându-i că simte că Bayern nu îl mai susține.

Pe de altă parte, după 4 ani la Bayern și având în vedere că va împlini 30 de ani pe 21 august, Lewandowski e conștient că acesta ar putea fi ultimul mare contract pe care l-ar putea prinde. În plus, el consideră că acum e momentul potrivit pentru a mai prinde un ultim mare contract al carierei. Dorința sa este să ajungă la Real înainte de startul noului sezon, care va fi pe 17 august.

Și pentru Real Madrid ar fi o variantă bună după plecarea lui Cristiano Ronaldo, pentru că polonezul pare cea mai accesibilă variantă pe postul de atacant, față de Icardi sau Cavani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: