image
Sursa foto: Profimedia

S-a aflat bonusul uriaș la semnătură oferit de Al-Hilal lui Cristiano Ronaldo în vară! Câte milioane € a ratat CR7

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a avut o singură ofertă în perioada de transferuri a verii, din partea campioanei Arabiei Saudite, Al-Hilal.

Discuțiile nu s-au materializat, iar CR7 a fost nevoit să rămână la Manchester United, deși impresarul său i-a căutat cu disperare o nouă echipă. Oferta de la Al-Hilal a fost una imensă, cu un salariu de 125 de milioane de euro pe sezon.

Președintele clubului din Golf, Fahad ben Nafel, a acordat recent un interviu în cadrul căruia a dezvăluit că Ronaldo și-ar fi dat acordul de principiu pentru a juca pe alt continent, dar Al-Hilal nu a putut efectua transferul din cauza unei sancțiuni din partea CAS.

Potrivit presei britanice, clubul era gata să îi ofere și un bonus la semnătură uriaș, în valoare de aproximativ 28 de milioane de euro.

Ronaldo a început vara aceasta să-și construiască o vilă în Portugalia, mai exact în cartierul de lux Quinta da Marinha, din parcul natural Sintra-Cascais. Între 12 și 20 de milioane de euro va plăti CR7 pentru viitoarea sa casă.

Pe internet au apărut și câteva imagini, atât cu stadiul actual al construcțiilor, cât și cu modul în care ar trebui să arate spectaculoasa vilă la finalul lor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: