image
Sursa foto: Getty Images

Gestul făcut de Sergio Ramos care i-a înfuriat pe șefii de la Real Madrid! Plecarea fundașului este din ce în ce mai aproape

Sergio Ramos (35 de ani), fundașul celor de la Real Madrid, ar putea părăsi formația ”galactică” după ce contractul său va expira luna aceasta.

Internaționalul spaniol a intrat în ultimele săptămâni ale contractului său cu Real Madrid, iar discuțiile cu privire la prelungirea înțelegerii se pare că au stagnat.

Fundașul a cerut o prelungire a contractului cu doi ani, dar clubul este dispus să prelungească doar un an înțelegerea cu Ramos.

Gigantul din La Liga are o politică de prelungire foarte strictă în privința jucătorilor trecuți de vârsta de 30 de ani. Aceștia își pot prelungi contractele doar cu douăsprezece luni, iar un exemplu foarte bun în acest sens este vedeta ”galacticilor”, Luka Modric care a semnat recent prelungirea înțelegerii.

Cu toate acestea, Ramos consideră că importanța sa în echipă și trecutul pe care îl are cu formația de pe Santiago Bernabeu îi conferă dreptul de a semna o înțelegere valabilă pe o perioadă mai lungă.

Fundașul de 35 de ani a câștigat cinci titluri în La Liga și patru trofee UEFA Champions League în cele 16 sezoane petrecute la Real Madrid.

Se pare că între Sergio Ramos și Real Madrid a apărut o ruptură care cu greu mai poate fi reparată. Potrivit El Transistor, oficialii celor de la Real Madrid s-au înfuriat pe Sergio Ramos după ce veteranul din La Liga le-ar fi cerut coechipierilor săi să nu accepte reducerile salariale pe care clubul vrea să le facă pentru că banii acestora ar urma să fie folosiți pentru transferul lui Kylian Mbappe.

Ramos nu duce, în schimb, lipsă de oferte. Ar putea pleca la PSG, echipă care și-a arătat deja interesul pentru transferul său, anunță jurnalistul Nicolo Schira, pe Twitter.

Real Madrid i-a adus și un înlocuitor lui Sergio Ramos. Fosta campioană a Spaniei a oficializat transferul lui David Alaba, care vine liber de contract în capitala Spaniei, după despărțirea de Bayern.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: