image
Sursa foto: jurnal.md

FOTO: Grav accident pe strada Uzinelor din capitală; Mașina a fost ruptă în bucăți, șoferul a decedat la spital

UPDATE // Tânărul de 26 de ani, din Chișinău, care conducea mașina părinților, a decedat la spital în urma rănilor primite.

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe strada Uzinelor din capitală. În urma impactului mașina a fost ruptă în două, iar șoferul a fost internat în secția de reanimare, în stare de comă.

Potrivit Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, accidentul s-a produs în jurul orei 3:20. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție al Secției documentare a accidentelor rutiere. Experții au stabilit că mijlocul de transport, un automobil de model Audi A6, era condus de un șofer în vârstă de aproximativ 20-25 ani, care a pierdut controlul asupra ghidării autovehiculului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat într-un obstacol. În urma impactului, șoferul s-a ales cu vătămări corporale extrem de grave, fiind transportat la spital în secția de reanimare în stare de comă.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău urmează să stabilească toate circumstanțele.

accidentaccident
accidentaccident
accidentaccident

Noutăţile partenerilor

comentarii: