image
Sursa foto: Getty Images

De ce s-a retras, cu adevărat, Tyson Fury: "Nu știam ce se întâmplă cu mine, mi-a fost foarte frică. Nu-mi aminteam nimic"

Tyson Fury (33 de ani) s-a retras din activitate după victorie de pe 23 aprilie, cu Dillian Whyte, însă el plănuia de ceva timp să o facă.

Campionul mondial la categoria grea susține că decizia a fost luată după trilogia cu Deontay Wilder.

"L-am făcut knock out în runda a 11-a, dar nu a fost doar o plimbare prin parc și apoi să mergem la vestiare. Simțeam o greutate la ceafă și aveam umflături din cauza pumnilor.

Nu știam dacă aveam leziuni cerebrale, nu știam ce se întâmplă cu mine. Mi-a fost foarte frică, pentru că aveam acele umflături uriașe la ceafă. Mă gândeam că pot să am leziuni cerebrale.

Suferisem o comoție și nu îmi aminteam nimic. Presupun că, atunci când ești pus la podea în acest fel, nu îți amintești prea multe.

Mă gândeam: 'Am fost pus la podea de 4 ori?' De fapt, fusesem trimis la podea de două ori. M-am gândit: 'Știic eva? Cred că e mai bine să mă retrag'. Asta a fost după al treilea meci cu Wilder", a spus Fury, potrivit The Sun.

Între timp, Eddie Hearn, unul dintre cei mai mari promotori din boxul mondial, susține că există o singură posibilitate ca Fury să revină în ring.

Uriașul de 2 metri și 6 centimetri ar putea boxa din nou doar dacă ar avea posibilitatea să lupte cu marele rival Anthony Joshua (32 de ani). Numai că Joshua are de trecut un hop până atunci și va trebui să-l învingă pe Oleksandr Usyk (35 de ani) în august.

Misiunea sa este una extrem de dificilă dacă avem în vedere că prima lor confuntare s-a terminat cu victoria clară a ucraineanului.

Fury s-a retras neînvins în carieră, cu un palmares de 32 de victorii, dintre care 23 obținute înainte de limită și o remiză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: