image
Sursa foto: Getty Images

Emoţii mari pentru Brazilia: Neymar s-a rupt la antrenament şi a părăsit imediat terenul

Neymar le dă mari emoţii brazilienilor înainte de meciul doi din grupe, contra naţionalei din Costa Rica. Starul lui PSG a părăsit astăzi antrenamentul selecao, după ce a acuzat probleme la piciorul drept.

În remiza cu Elveţia, scor 1-1, Neymar a fost cel mai faultat jucător de la acest Mondial, fiind "victima" a 10 intervenţii. Revenit după mai mult de trei luni de pauză, cel mai important jucător al Braziliei a părut că e afectat, însă a strâns din dinţi şi a tras de el. Tite, selecţionerul sud-americanilor, nu şi-a permis să îl schimbe, în condiţiile în care tabela arăta un scor egal.

După meci, Neymar s-a temut de o recidivă, dar medicul naţionalei l-a asigurat că glezna umflată vine din cauza unei lovituri primite. Ca atare, urma să ţină gheaţă şi a fost protejat luni, când nu s-a antrenat cu echipa, făcând exerciţii în sala de forţă, alături de Paulinho şi Thiago Silva, care au acuzat şi ei mici probleme.

Fostul vârf al Barcelonei a revenit la şedinţa de pregătire comună, dar nu a putut să o termine. La un banal 5 contra 2, Neymar a şciopătat, fără să fi fost atacat de cineva. A mers imediat la vestiare, dar semnalele nu sunt deloc pozitive în privinţa stării sale. În condiţiile în care vineri urmează disputa cu cel mai slab adversar din grupă, cel puţin pe hârtie, nu e exclus ca jucătorul să fie protejat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: