image
Sursa foto: Instagram

S-au aflat regulile pentru meciul dintre Mike Tyson şi Roy Jones Jr.

Sâmbăta 28 noiembrie, va avea loc mult aşteptatul meci de “expoziţie”, dinte Mike Tyson şi Roy Jones Jr.

S-au aflat regulile pentru cel mai aşteptat meci din acest an. Lupta dintre Mike Tyson şi Roy Jones Jr. va avea 8 runde, a câte 2 minute.

Pentru meciul de “expoziţie” dintre cele două legende ale boxului, Tyson (54 de ani) şi Jones Jr (51 de ani), regulile au fost stabilite. Meciul va avea 8 runde cu fiecare de câte 2 minute. În acest meci cei doi americani nu vor avea voie să-şi dea unul celuilalt ‘knockout’, iar meciul nu va avea judecători pentru a da note la final, motivul fiind acela că nu va exista un câştigător.

Meciul este pur şi simplu o luptă pentru spectacol. Fanii vor putea vedea unul dintre cele mai spectaculoase meciuri cu doi boxeri de excepţie.

Înainte ca regulile să fie stabilite, mai mulţi oameni cu renume în lumea boxului au făcut câteva predicţii pentru meciul dintre “Iron Mike” şi “Captain Hook”.

Evander Holyfield: “Cred că dacă Tyson îl prinde, îl va răni. Dar dacă Tyson nu îl prinde, o să fie o luptă urâtă.”

Freddie Roach: “Cred că Mike îl va bate pe Roy. Dar l-am avertizat pe Mike că trebuie să fie atent la lovitura de stânga la corp a lui Roy. Aia este lovitura pe care Roy a folosit-o să îl bată pe Virgil Hill.”

Jeff Mayweather: “Per total, dacă ar fi să-mi pariez banii, l-aş alege pe Tyson pentru că ştiu că el are forţa. Şi la cât de mare e el, are o viteză extraordinară a mâinilor.”

Oscar De La Hoya: “Va trebui să îl aleg pe Tyson. Dar nu mă va surprinde dacă Jones Jr scoate ceva - la fel cum a făcut mereu în cariera lui.”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: