image
Sursa foto: jurnal.md

Voronin consideră că Dodon trebuie cercetat penal: „Culioc” demult trebuia luat de guler; Voi, cei de la PG, sunteți idioți?

Fostul președinte Vladimir Voronin consideră că Procuratura Generală are toate temeiurile juridice pentru a-l cerceta pe Igor Dodon în cazul imaginilor video când a fost surprins în timp ce ia o sacoșă cu bani de la Vladimir Plahotniuc.

„Pe „culioc” trebuiau să-l ia demult de guler și să-l ducă acolo unde trebuie. Vedeți că despre „culioc” acum nu se vorbește. El acum nu are imunitate, n-are nimic. De ce nu se deschide dosar pe „culioc”? Că nu a fost aceea ce trebuia să fie în momentul când s-a transmis „culiocul”. Voi sunteți idioți aceștia care aveți „pagoane” (n.r. - epoleți), care aveți funcții pe la Procuratură sau ce? Aceste „culioace” trebuie să fie transmise în prezența voastră, când sunteți voi lângă dânșii? Ele se transmit altfel”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

„Nu, așa nu se poate. Noi distrugem țara și apoi ne vom uita unii la alții ca niște proști. Suntem proști pentru că răbdăm toate aceste lucruri. Pe urmă o să ne pară rău. Dați să tăcem, să nu facem nimic, iar hoții aceștia au să fure mai departe. Nici nu știu ce le-a mai rămas să fure”, a adăugat fostul președinte al RM.

Precizăm că nici Igor Dodon și nici ceilalți actori care apar în imagini nu au fost audiați, iar procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat că acest filmuleț nu reprezintă o dovadă clară a unei infracțiuni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: