image
Sursa foto: Primăria Cărpineni//Facebook

Spitalul Cărpineni, în carantină pentru 14 zile: Personalul medical a intrat în contact cu o persoană din Bălceana

Spitalul din Cărpineni se află în carantină pentru o perioadă de 14 zile, după ce 24 de angajați ai spitalului au intrat în contact cu o pacientă din satul Bălceana, localitate în care a fost declarată „carantină”. Femeia nu le-a spus medicilor că și ea a fost în contactat cu o persoană infectată cu virusul COVID-19.

Anunțul a fost făcut de primăria comunei Cărpineni: „Spitalul Cărpineni a fost închis în carantină pentru o perioadă de 14 zile! 24 de angajați ai spitalului sunt cu statut de „contacți” în urma internării în spital a unei paciente originare din satul Bălceana, care nu a declarat ca a contactat cu o persoană infectată cu virusul Covid-19. Aducem mulțumiri personalului medical pentru dedicare zi de zi în slujba sănătății cetățenilor și îi așteptăm să revină sănătoși peste 14 zile în Spitalul Cărpineni!”, se menționează în postare.

Precizăm că în raionul Hâncești au fost confirmate 19 cazuri de coronavirus, iar 551 de persoane se află sub supraveghere medicală. Reamintim că în satul Bălceana a fost înregistrat și primul deces din cauza COVID-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: