image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe s-a înţeles cu noua sa echipă şi devine cel mai scump fotbalist din istorie: Toate detaliile mutării

Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a ajuns la un acord cu Real Madrid şi ar urma să devină cel mai scump fotbalist al tuturor timpurilor, anunţă spaniolii.

"Din ce am înţeles de la mai multe cluburi care l-au contactat, Madridul s-a înţeles cu el. Atunci când Mbappe va pleca, în 2020 sau 2021, va merge la Madrid", a anunţat jurnalistul Oriol Domenech, la Radio Catalonia.

Conform presei internaţionale, Real Madrid ar urma să plătească în jur de 300 de milioane de euro pentru transferul campionului mondial, care visează încă din copilărie să joace pe Santiago Bernabeu.

Astfel, Mbappe îl va surclasa pe actualul său coleg de la PSG, Neymar, şi va deveni cel mai scump fotbalist din istorie. 222 de milioane de euro a costat-o Neymar pe Paris Saint-Germain atunci când l-a transferat de la Barcelona, în vara anului 2017. În aceeaşi vară, Mbappe era transferat de la AS Monaco, pentru 145 de milioane de euro.

La 21 de ani, Kylian Mbappe este cel mai valoros fotbalist al momentului. 200 de milioane de euro este cota campionului mondial.

În acest sezon, Mbappe a reuşit 22 de goluri şi 13 pase decisive, în 26 de apariţii pentru Paris Saint-Germain, care se îndreaptă spre un nou titlu de campioană a Franţei. Ar fi al patrulea la rând pentru Mbappe, care a cucerit titlul şi cu AS Monaco, în sezonul 2016-2017, înaintea transferului la PSG.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: