image
Sursa foto: Getty Images

Juventus nu se uită în buletinul lui Cristiano Ronaldo. Ce contract i-a pus pe masă și câți bani va câștiga

Cristiano Ronaldo a împlinit 35 de ani pe 5 februarie 2020, însă Juventus nu se uită în buletin și i-a pregătit un nou contract.

Potrivit publicației italiene Tuttosport, "Bătrâna Doamnă" îi oferă starului portughez o înțelegere valabilă până pe 30 iunie 2024, chiar dacă actualul acord este scadent în vara anului 2022.

În iunie 2024, atacantul va avea deja 39 de ani și 5 luni, însă Juve nu-și face griji. Vârsta biologică a lui Ronaldo este acum în jur de 25 de ani, iar toată lumea îi știe stilul său de viață, extrem de atent cu alimentația, antrenamentul, refacerea și alte detalii care îl vor ține "verde" mai mult timp.

Cristiano Ronaldo s-a transferat de la Real Madrid la Juventus în iulie 2018. Italienii au plătit atunci 117 milioane de euro, cu tot cu bonusuri, în condițiile în care jucătorul avea deja 33 de ani și jumătate.

I-au oferit și un salariu pe măsură: 57,4 milioane de euro pe an, brut, adică în jur de 31 de milioane de euro net.

Juve i-a propus acum exact același salariu, cu toate că efortul financiar al clubului va fi în continuare unul mare. Șefii "Bătrânei Doamne" sunt însă conștienți de capacitatea de marketing pe care o are Ronaldo, așa cum s-a demonstrat până acum. În aceste condiții, salariul va fi un "mizilic".

În acest moment, cota de piață a lusitanului este de 75 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: