image
Sursa foto: border.gov.md

Trei tineri din Israel, reținuți după ce au fumat la bordul unei aeronave Air Moldova și au agresat polițiștii de frontieră

Trei tineri din Israel sunt cercetați penal pentru agresare verbală și fizică a polițiștilor de frontieră. Unul dintre ei a încercat să fumeze la bordul aeronavei ce efectua cursa Chișinău-Tel-Aviv.

Potrivit informațiilor, în jurul orelor 06.30, trei cetățeni ai Statului Israel, cu vârstele de 17, 18 și 21 ani, aflându-se la bordul aeronavei care aparține companiei Air Moldova și care urma să efectueze cursa Chișinău-Tel-Aviv, au agresat verbal și fizic angajații Sectorului Poliției de Frontieră a Aeroportul Internațional Chișinău.

Astfel că la solicitarea comandantului aeronavei, polițiștii de frontieră au intervenit pentru a curma acțiunile ilegale a unuia din persoanele agresive care fuma la bordul navei, iar ca rezultat le-au fost cauzate dureri fizice și prejudicii morale.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pentru huliganismul, iar tinerii au fost reținuți conform și plasați în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău.

În prezent sunt efectuate acțiuni de urmărire penală în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și luării măsurilor legale se impun.

Dacă vor fi găsite vinovate, persoanele riscă pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 750 la 1350 u.c. sau închisoare de până la cinci ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: