image
Sursa foto: jurnal.md

Judecătoria Chișinău cu sediul Centru va activa într-un regim special: Ședințele de judecată vor fi limitate

Conform dispoziției, în scopul prevenirii răspândirii Covid-19, a fost instituit un regim limitat de desfășurare a ședințelor de judecată.

Astăzi, 14 septembrie președintele Judecătoriei Chișinău, Radu Țurcanu a dispus instituirea regimului special de activitate la sediul Centru, după ce un angajat a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.Conform dispoziției, în scopul prevenirii răspândirii COVID-19, a fost instituit un regim limitat de desfășurare a ședințelor de judecată.

Astfel, vor fi examninate cauzele care, potrivit cadrului normativ, se judecă fără citarea părților și cauzele în care părțile au solicitat instanței examinarea în lipsa lor; cauzele urgente a căror amânare va fi în măsură să prejudicieze interesele justiției; cauzele ale căror părți au fost înștiințate public; cauzele ajunse la faza de deliberare, adoptare și pronunțare a hotărârii.

Depunerea cererilor și eliberarea documentelor solicitate se va efectua prin adresa de e-mail și/sau adresa poștală a sediului instanței.

docdoc
docdoc

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: