image
Sursa foto: digisport.ro

Ronaldo nu e un geniu, Messi este: Hat-trick-ul cu Atletico nu l-a convins pe Fabio Capello

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost protagoniștii săptămânii în UEFA Champions League. Portughezul a marcat un hat-trick și a ajutat-o pe Juventus să întoarcă rezultatul în dubla cu Atletico, iar sud-americanul a reușit o dublă și două pase de gol în succesul Barcelonei cu Lyon.

Prestația lui Cristiano Ronaldo a convins multe voci importante din lumea fotbalului, nu însă pe italinul Fabio Capello. Fostul antrenor al lui Real Madrid e de părere că lusitanul nu se va ridica niciodată la nivelul lui Lionel Messi.

"Ronaldo este un fotbalist extraordinar, dar Messi este un geniu. În fotbal există trei genii: Pele, Maradona și Messi. Punct. Ronaldo este foarte puternic și un jucător extraordinar care te poate ajuta să câștigi totul, dar Messi este un geniu și chiar mai mult decât atât" a declarat Fabio Capello, antrenor la Real Madrid în două rânduri (1996-1997 și 2006-2007)

"L-am avut adversar pe Messi când avea 16 ani și am fost uimit. Acum 20 de ani aproape, făcea aceleași lucruri pe care le face și acum pentru că s-a născut geniu. Inventează lucruri pe care alții nu le pot vedea. Ronaldo s-a transformat într-un campion, dar nu într-un geniu" a mai spus antrenorul italian.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au șanse să se întâlnească în sferturile de finală din UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: