Conflictul dintre Khabib şi McGregor continuă de la distanţă. Chiar dacă irlandezul a trecut într-o altă categorie de greutate, iar Khabib se pregăteşte de o nouă luptă în care îşi va apăra titlul, rusul din Dagestan a ţinut să îl "înţepe" pe cel mai mare rival al său.

"Regele nu a plecat niciodată, nu se duce nicăieri. Să le spuneţi că vin", a fost mesajul lui Khabib Nurmagomedov, aluzie la faptul că irlandezul McGregor s-a autoproclamat "The King" (tr. - Regele).

Khabib Nurmagomedov este programat să îşi apere titlul lightweight în luna aprilie, împotriva lui Tony Ferguson, luptător cu o serie de 12 victorii consecutive. Meciul, aşteptat de întreaga comunitate de MMA, este pentru a 5-a oară programat să aibă loc. În trecut, accidentările celor doi au făcut ca lupta să nu aibă loc.

În cazul în care Khabib îl va învinge pe Ferguson, următoarea lui luptă este ca şi stabilită. Dana White a dat de înţeles că McGregor va fi următorul adversar al rusului neînvins, în cazul în care trece şi de Ferguson.

Cei doi s-au luptat prima oară în octombrie 2018, când Khabib l-a făcut să cedeze pe McGregor, iar după finalul luptei, o bătaie generală a început în arena din Las Vegas între Khabib Nurmagomedov şi anturajul lui şi al lui McGregor.