image
Sursa foto: Jurnal.md

Andrei Năstase: „I-am spus Maiei Sandu să nu abordeze primarii noștri”

Andrei Năstase se arată deranjat de faptul că Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale, discută cu primarii Platformei DA pentru a se asigura de susținere în cazul în care aceasta va intra în turul II al alegerilor prezidențiale.

Andrei Năstase, candidatul la funcția de președinte la alegerile din 1 noiembrie a declarat că în cadrul unei întâlniri scurte cu Maia Sandu, i-a spus ca nu e nevoie să „umble pe la primari”, atât încât a susținut-o din propria inițiativă la alegerile din 2016.

„Doamna Sandu a decis că trebuie să vorbească cu primarii noștri. Eu nu fac așa ceva. Dânsa mi-a explicat că vorbește cu primarii pentru a se asigura că va avea sprijin în turul II, și am asigurat-o că nu trebuie să umble pe la primari”, a declarat Andrei Năstase în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Totodată, Năstase a sugerat că Maia Sandu nici nu ar avea nevoie de susținerea acestora, atât încât este sigur că în turul II va intra el, ci nu Maia Sandu.

„Eu am intrat în aceste alegeri pentru a merge în turul II și a câștiga alegerile. Sondajele interne arată că eu sunt singurul care va ieși cu Dodon în turul II și are cele mai multe șanse de câștig în fața lui decât ceilalți candidați. Nu vă pot da acum cifre, vor apărea pe parcurs” susține Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: