image
Sursa foto: EPA

Mesajul soției lui Robert Lewandowski, după ce polonezul a fost prezentat la Barcelona: ”Ce schimbare imensă ne așteaptă!”

Robert Lewandowski (33 de ani) este noul jucător al Barcelonei. Catalanii au ajuns la un acord cu Bayern Munchen, fosta echipă a polonezului, după o perioadă lungă de negocieri.

Atacantul polonez a semnat cu Barcelona un contract valabil pe următoarele trei sezoane și va încasa 9 milioane de euro pe an.

Anna Lewandowska, soția lui Robert Lewandowski, a transmis un mesaj emoționant după ce atacantul a fost prezentat oficial la Barcelona.

Lewandowska, cea care este și nutriționista fotbalistului, a vorbit despre schimbările prin care va trece familia sa după mutarea în Barcelona, orașul care le va fi casă pentru următorii trei ani.

Soția lui Robert Lewandowski nu a uitat nici de Munchen și a vorbit despre momentele frumoase trăite în Germania.

”Emoțiile au mai trecut și devine clar ce schimbare imensă ne așteaptă. Sunt recunoscătoare pentru tot ce ni s-a întâmplat în ultimii ani. Munchen a fost casa noastră, locul unde s-au născut copiii noștri. Am întâlnit prieteni speciali și am trăit multe momente minunate.

Munchen va rămâne întotdeauna un loc pentru noi și o parte mare din viața noastră, dar acasă este locul unde suntem împreună. Începem o nouă aventură. Știu că vom putea continua să ne bazăm pe susținerea voastră. Un nou capitol”, a transmis Anna Lewandowska pe Instagram.

Catalanii s-au gândit deja și la numărul pe care noul star al catalanilor îl va purta pe Camp Nou. Lewandowski va prelua tricoul cu numărul 9 de la Memphis Depay.

Potrivit Sport.es, catalanii ar fi luat această decizie din mai multe motive. În primul rând, Xavi își dorește ca Robert Lewandowski să fie noul lider din teren al formației de pe Camp Nou și vrea să îi dea dreptul polonezului să își aloce ce număr dorește.

Apoi, este vorba despre potențialul comercial pe care Robert Lewandowski îl are. Oficialii catalanilor speră că odată cu venirea lui Robert Lewandowski, vânzarea de tricouri va exploda, iar Barcelona mai poate redresa din problemele financiare.

În cele din urmă, este posibil ca Memphis Depay să plece în această vară de pe Camp Nou. Fotbalistul se află în ultimul an de contract cu Barcelona, iar în presa internațională s-a vorbit despre posibilitatea ca acesta să plece.

Totuși, în cazul în care catalanii vor decide că Depay va continua la formația blaugrana, oficialii clubului i-ar putea cere olandezului să îi cedeze numărul 9 lui Robert Lewandowski.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: