image
Sursa foto: Getty Images

"Nu mai e cale de întoarcere!" Sergio Ramos e hotărât să plece de la Real Madrid. Ce scriu englezii despre viitorul său

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, e hotărât să plece de la gruparea Blanco.

Stoperul echipei lui Zinedine Zidane și al naționalei Spaniei nu a ajuns la un numitor comun cu șefii lui Real Madrid pentru a-și prelungi contractul, iar Daily Mail susține azi că Manchester United și Paris Saint-Germain sunt grupările la care ar putea să joace din vară.

Cu peste 650 de partide în tricoul trupei de pe Santiago Bernabeu, Sergio Ramos (34 de ani) a sperat că va avea înțelegere totală din partea factorilor decidenți ai gigantului din La Liga, care-i vor oferi o prelungire a contractului cu toate solicitările sale.

Dorințele fotbalistului crescut de Sevilla nu s-au îndepinit, iar potrivit jurnalistului spaniol Josep Pedrerol, nu mai există nicio șansă să se ajungă la o înțelegere.

"Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid, nu mai există nicio șansă să rămână, nu mai e cale de întoarcere. Real Madrid consideră că Ramos poate semna un contract cu un club care-i poate satisface pretențiile lui salariale.

În aceste condiții, nu-i va oferi mai mulți bani", a scris jurnalistul Josep Pedrerol, citat de Daily Mail. Sergio Ramos, campion mondial și european cu Spania, joacă la Real din 2005.

Potrivit El Mundo Deportivo, Sergio Ramos a refuzat recent oferta de a semna o prelungire a contractului cu 10 la sută tăiere salarială din cauza pierderilor financiare suferite de club în contextul pandemiei de coronavirus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: