image
Sursa foto: Privesc.eu

Moldova scapă de Plahotniuc! Regimul PD SE RETRAGE sub presiunea fără precedent a societății și comunității internaționale

UPDATE 17:31 // PD se retrage de la guvernare, iar Moldova scapă astfel de regimul condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Anunțul a fost făcut, cu puțin timp în urmă, de vicepreședintele PD, Vladimir Cebotari, după ședința Consiliului Politic Național al formațiunii. Însuși Plahotniuc, cel care anunța deciziile importante din partid, nu a ieșit în fața presei.

Se întâmplă sub presiunea fără de precedent a comunității internaționale - a UE, SUA și Rusia, care au recunoscut drept legitime majoritatea parlamentară și Guvernul condus de Maia Sandu. La fel și pe intern, aproape întreaga societate a cerut guvernării PD să plece în istorie.

____

Conducerea PD urmează să-și prezinte deciziile după ședința Consiliului Politic Național al formațiunii. A fost anunțat un briefing începând cu ora 17:30.

Toată presa este lăsată să intre în sala de conferințe, nu și echipa Jurnal TV care nu are acces în sediul PD.

Este a doua tentativă a celor din PD de a-și face publice deciziile. Inițial, un briefing a fost anunțat la ora 13.00.

După o oră de așteptare, timp în care la sediul PD a venit o mașină a ambasadei SUA, formațiunea a anunțat că au loc „discuții suplimentare”, iar decizia va fi anunțată mai târziu.

Declarațiile reprezentanților PD vor putea fi urmărite în direct.

sediul PDsediul PD

Noutăţile partenerilor

comentarii: