image
Sursa foto: MdeMulher

Horoscop 14 iulie: Racii au parte de momente frumoase

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 14 iulie.

Berbec

Poate fi o zi deosebită, pentru că simți o dorință sinceră de a ajunge la armonie, de a înăbuși acele impulsuri războinice care strică relațiile cu cei din jur.

Taur

Influențele sunt atât de complexe, încât vei avea senzația că nu știi ce să alegi din atâtea variante. Un reper bun ar fi să le aduci bucurie celor din familie. Dacă alegi asta, ai siguranța că ai ales bine.

Gemeni

S-ar putea să îți începi ziua într-o stare apăsătoare, din cauza problemelor acumulate, dar dacă vei reuși să te distanțezi puțin de ele, vei vedea că există și soluții.

Rac

Este o zi frumoasă, pe care o vei petrece în armonie cu cei din jur. Nori negri se pot aduna însă în cuplu, din cauza unor probleme vechi, care au rămas nelămurite.

Leu

Este important să dai dovadă de generozitate în orice situație, fără să îți fie teamă că îți vei epuiza resursele proprii în felul acesta. Orice efort pe care îl faci se va întoarce.

Fecioară

Te simți bine, dar asta nu garantează și că vei dori să fii bun cu ceilalți, așa cum ți se cere acum. Nu e obligatoriu, este adevărat, dar ar fi de dorit să construiești o astfel de abordare.

Balanță

Ți se pare că ți se cere prea mult și că unii dintre apropiați au de la tine pretenții pe care nici ei nu le-ar putea onora. Poate că au motive să se poarte așa cu tine…

Scorpion

Contează foarte mult să fii temperat în atitudine și să îți măsori vorbele. Există riscul să fii judecat cu asprimea de care numai tu ești în stare, de obicei.

Săgetător

Îți construiești un nou fundament al vieții, cu răbdare și ținând cont de nevoile reale ale sufletului tău. Este un moment bun, iar dispoziția ta constructivă este molipsitoare.

Capricorn

Simți din nou pământul sub picioare, după o mulțime de turbulențe și îți promiți că nu vei mai exagera, ca să nu mai ajungi într-o situație instabilă.

Vărsător

Degeaba încerci să îți susții gesturile categorice cu argumente dure, cei din jur văd dincolo de această perdea de fum și se vor comporta ca atare.

Pești

Munca te construiește, chiar dacă acumulezi impresii negative în timpul acestui proces. Ai putea face ca totul să fie mai simplu, dacă ai accepta acest adevăr.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: