image
Sursa foto: fmf.md

Milsami, deținătoarea Cupei

Milsami a intrat pentru a doua oară în istorie în posesia Cupei Moldovei, învingând în finală cu scorul 2-0 formația Zimbru.

Ambele goluri au fost marcate de Maxim Antoniuc în timpul suplimentar al meciului. Fotbalistul a fost introdus în teren în minutul 81. Același Antoniuc a adus anterior și calificarea în finală, când a înscris în prelungiri în semifinala cu Petrocub.

Este de menționat că Milsami a fost echipa mai periculoasă, creându-și mai multe ocazii de poartă. Cea mai mare a fost irosită de Crăciun. De partea cealaltă, Yameogo a putut înscrie pentru Zimbru.

Datorită eșecului din finala Cupei, Zimbru a ratat prezența în Europa League. Zaria va fi a 4-a echipă care va reprezenta țara în cupele europene. Celelalte sunt Sheriff, Milsami și Petrocub.

Milsami: Radu Mâțu, Artur Crăciun, Mikhail Platika (Maxim Antoniuc, 81), Constantin Bogdan, Vadim Rața (Gheorghe Andronic, 64), Sergiu Platica, Alexandru Antoniuc, Andrei Cojocari, Constantin-Romeo Surdu (Igor Bugaiov, 58), Dinu Graur, Vadim Bolohan.

Zimbru: Emil Tâmbur, Victor Golovatenco, Ilie Damașcan, Ion Nicolaescu (Franck Yameogo, 74), Cristian Nagornâi (Victor Stână, 98), William Venta-Pozo, Igor Țâgârlaș, Dmitrii Telegin, Alexandru Onica, Eugeniu Sidorenco (Nichita Iurașco, 54), Ion Jardan.

Milsami a mai câștigat Cupa Moldovei în 2012. La meci au asistat aproximativ 9 mii de spectatori. Partida a fost oficiată de o brigadă de arbitri din Polonia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: