image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Momentul în care adepții lui Șor, care au agresat ieri membrii Platformei DA și PAS, ies cu pungi din Primăria Orhei

Au fost răsplătiți chiar în clădirea Primăriei Orhei. Este vorba de susținătorii lui Ilan Șor, care au luat ieri cu asalt sediul improvizat al Platformei DA și PAS de la Orhei, acolo unde urma să aibă loc o ședință a reprezentanților formațiunilor antioligarhice.

Adepții controversatului primar de Orhei sunt surprinși cum ies din clădirea Primăriei Orhei cu pungi care aveau sigla Partidului Șor. Imaginile făcute aproximativ peste 30 de minute de la așa-numitul protest au fost trimise pe adresa redacției de unul dintre vizitatorii noștri.

După ce au fost răsplătiți pentru că au participat la manifestația organizată împotriva Platformei DA și PAS, scandând „Marș afară din Orhei”, „protestatarii” urcă în mai multe autocare parcate pe marginea drumului, chiar în fața Primăriei Orhei.

Despre faptul că adepții lui Șor fost aduși organizat din afara Orheiului, reprezentanții Platformei DA au anunțat încă de ieri.

Aceștia au dat năvală cu mături și megafoane, lovind și în reprezentanții din Orhei ai opoziției antioligarhice, dar și în localnicii care se aflau de cealaltă parte a baricadei.

În primele rânduri ale susținătorilor lui Șor a fost Marina Tauber, primar al comunei Jora de Mijloc, figurantă în raportul companiei Kroll referitor la furtul miliardului, care era ținută de polițiști, după ce a lovit cu mătura în reprezentanții opoziției. Poliția, de altfel, a binevoit să se implice deja după ce adepții lui Șor deveniseră peste măsură de agresivi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: