image
Sursa foto: minutouno.com

A primit un bilet la loterie bacșiș și a câștigat 50.000 de dolari

O barmaniță din SUA a primit bacșiș un bilet de loterie care ulterior s-a deovedit a fi câștigător, informează minutouno.com.

Taylor Russey are 33 de ani și lucrează ca barmaniță în localul Bleachers din orășelul O’Fallon, SUA. Un bacșic lăsat de un client pe care l-a sevit în bar i-a schimbat viața.

Clientul respectiv, al cărui nume nu a fost făcut public, i-a lăsat bacșiș un bilet de loterie, pe care femeia l-a păstrat. În data de 18 octombrie a descoperit că biletul era câștigător, Taylor încasând un premiu în valoare de 50.000 de dolari. „Face asta din când în când, dar lasă și bacșic”, a povestit Taylor pentru New York Post, citat de minutouno.com.

Taylor a mărturisit că a rămas fără cuvinte când și-a dat seama că a căștigat la loterie cu biletul primit bacșiș de la client. „Am rămas blocată, după care m-am uitat la bilet înainte să încep și să râd și să plâng”, a mai spus Taylor. În ciuda faptului că a câștigat la loterie, Taylor Russey nu vrea să renunțe la slujba ei din barul unde lucrează deja de trei ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: