image
Sursa foto: Getty Images

Maradona îşi asociază din nou imaginea cu preşedintele Venezuelei şi critică dur SUA: Cine se cred aceşti yankei?

Maradona n-a ezitat să-şi arate din nou susţinerea pentru Nicolas Maduro, considerat un dictator care a adus Venezuela în pragul colapsului. Legendarul fotbalist argentinian aruncă vina pe americani pentru situaţia dezastruoasă din Venezuela.

Venezuela este printre cele mai bogate ţări în petrol, dar are o situaţie economică dezastruoasă. Alimentele de bază lipsesc cu desăvârşire, inflaţia a atins cote greu de imaginat, energia electrică a fost raţionalizată, iar populaţia suferă de foame. De altfel, sute de mii de oameni au ieşit în stradă şi au cerut demisia lui Nicolas Maduro, cel care este considerat vinovat pentru toată această situaţie. Până acum, n-au avut succes, ba dimpotrivă.

În tot acest context, Maradona îi ia apărarea lui Nicolas Maduro. Fostul mare fotbalist este de părere că americanii au adus Venezuela în această situaţie. Maradona i-a dedicat lui Maduro victoria echipei sale, Dorados, în faţa celor de la Tampico Madero, scor 3-2.

”Aş vrea să dedic victoria lui Nicolas Maduro şi tuturor venezuelenilor care suferă. Şerifii lumii, cine să cred aceşti yankei? Doar pentru că au cele mai mari bombe din lume, ei cred că sunt mai avansaţi decât noi. Nu, nu sunt”, a declarat revoltat Maradona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: