image
Sursa foto: Getty Images

Răsturnare de situație la Real Madrid: Conte este din nou în cărți

Numele lui Atonio Conte rămâne în cărți pentru banca lui Real Madrid, deși inițial picase această variantă. Potrivit publicației spaniole As, motivul ar fi lipsa de opțiuni, mai ales după ce Michael Laudrup a refuzat oferta.

Totul părea pus la punct, însă revolta jucătorilor l-au făcut pe președintele Florentino Perez să dea înapoi. Asta mai ales după ce căpitanul Sergio Ramos a spus că "respectul se câștigă, nu se impune", cu referire la faptul că italianul este recunoscut drept un antrenor dur, care impune respect în vestiar.

În plus, nici condițiile puse de Conte nu au fost pe placul lui Perez, cum ar fi faptul că va dori să folosească un sistem cu un singur atacant și trei fundași centrali, iar unul dintre ei a fost deja solicitat pentru a fi transferat.

O altă cerință a fostului antrenor de la Chelsea a fost un contract pe termen mai lung, de doi ani și jumătate, în timp ce Perez nu ar vrea să riște, propunându-i un angajament doar pe un an și jumătate, având în vedere că italianul e recunoscut drept un tip conflictual, greu de îndepărtat de la echipă fără despăgubiri mari, iar precedentul Chelsea vine să întărească acest aspect.

În plus, el a cerut un salariu mai mare decât era Real dispusă să-i ofere. 10 milioane de euro net pe an a vrut Conte, adică exact suma pe care trebuie să o primească drept despăgubiri de la Chelsea, care l-a demis pe 12 iulie. Madrilenii vor să-i dea lui Conte doar 8 milioane de euro.

Astfel, conducerea va lua o decizie după ce îl va lăsa pe interimarul Santiago Solari să pregătească echipa în următoarele patru meciuri înaintea pauzei internaționale, cu Melilla, Valladollid, Viktoria Plzen și Celta Vigo, pentru a vedea cum se "mișcă" jucătorii.

Julen Lopetegui a fost demis luni, după o serie neagră a madrilenilor, de 5 înfrângeri, o remiză și o singură victorie în ultimele 7 meciuri oficiale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: