image
Sursa foto: Emiliano Sala, înmormântare

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala va ajunge, vineri, în Argentina: Detalii despre funeralii

Trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala, decedat într-un accident aviatic, va ajunge, vineri după-amiază, la Progreso (500 de kilometri nord de Buenos Aires), localitatea argentiniană în care a crescut jucătorul.

"Corpul său va fi depus în sala de sport de lângă sediul clubul San Martin (n.r. - unde s-a format ca jucător) şi va fi un priveghi. Cred că înmormântarea va avea loc sâmbătă. Familia va decide. Mama lui, sora şi fratele lui au sosit deja la Progreso", a declarat primarul Julio Muller.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit, iar căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: