image
Sursa foto: facebook.com/dodon.igor

Dodon se află cu soția la sanatoriu în Rusia: Continui investigațiile pe care le-am început în martie

Igor Dodon împreună cu soția se află la un sanatoriu din Federația Rusă, iar copiii săi - la mare în Turcia împreună cu fratele său. „Eu cred că este un lucru normal atunci când am promis familiei, soției, că ei o să aibă vacanță”, a spus Igor Dodon în emisiunea sa „Președintele Răspunde”.

Președintele susține că informațiile apărute în mediul online despre vacanța sa la mare în Turcia sunt false. El de fapt se află la sanatoriu pentru niște investigații medicale pe care ar fi fost nevoit să le întrerupă în luna martie din cauza epidemiei Covid-19. În timp ce el și soția sunt în Federația Rusă, copiii săi se află în vacanță la mare în Turcia împreună cu fratele președintelui.

Unde se află Igor Dodon? Am văzut multe fake-uri, încercări de a induce lumea în eroare că sunt la mare nu știu unde. E foarte simplu să fii cloun ca fostul primar, să faci niște fotografii de pe internet la niște hotele și să faci diferite știri. Stimați prieteni, după cum am menționat, sunt în Federația Rusă. Continui investigațiile la un sanatoriu pe care le-am început în luna martie, dar am fost nevoit să revin pe 8 martie de urgență în RM cu situația de Covid, însă foaia a rămas deschisă și împreună cu soția am venit aici pentru a finaliza investigațiile”, a spus Dodon.

„Copiii sunt în Turcia împreună cu fratele meu. Eu cred că este un lucru normal atunci când am promis familiei, soției, că ei o să aibă vacanță. Nu vă faceți griji, suntem sănătoși, revenim astăzi, vineri, sau mâine dimineață acasă”, a adăugat președintele.

Dodon susține că după revenirea de la Moscova va sta câteva zile în autoizolare și va face testul împreună cu soția. Copiii săi, la fel vor fi testați la revenirea de la odihnă din Turcia.

Emisiunea de azi a președintelui din pădurile de lângă Moscova a fost filmată de către prima doamnă Galina Dodon, căreia președintele i-a mulțmit că s-a oferit să fie în postura de operator.

Prieteni, așa cum deja cunoașteți, sunt pentru câteva zile la un sanatoriu, lângă Moscova, unde continui niște investigații pe care le-am început în luna martie. Fiind aici, am discutat cu partenerii din Federația Rusă despre vaccinul anti-Covid care a fost elaborat și este în procedura de testare. Am văzut că există mulți sceptici, atunci când am anunțat despre acest vaccin, de aceea, vreau să vă anunț că sunt gata să mă ofer ca primul dintre moldoveni pentru a testa vaccinul anti-Covid propus de Federația Rusă. Vreau să fac acest lucru pentru cetățeni, ca să ajungă cât mai repede în Republica Moldova. _____ Друзья, как вы уже знаете, я на несколько дней приехал в подмосковный санаторий, где продолжаю обследование, которое начал в марте. Находясь здесь, я пообщался с российскими коллегами по вопросу вакцины против коронавируса, которая сейчас проходит процедуру тестирования. Когда я рассказал о ней в Молдове, то увидел много скептиков на этот счет. Поэтому хотел бы сообщить вам, что готов первым из граждан Молдовы испытать российскую вакцину на себе. Я хочу сделать это для всех граждан нашей страны, чтобы вакцина как можно скорее попала в Молдову. Subiecte: 00:30 - Situația privind Covid-19 04:16 - Deschiderea școlilor și grădinițelor 06:55 - Situația din agricultură 11:46 - Proiectul ”Drumuri bune” 15:10 - Sprijin Federația Rusă 19:08 - Alegeri prezidențiale 23:40 - Andronachi și Nichiforciuc 25:58 – Unde se află Președintele Posted by Dodon Igor on Thursday, 20 August 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: