image
Sursa foto: captură video

Video // Condiții dezastruoase la spitalul din Florești; Domnule Dodon, ați fost la spital, ați intrat în această secție?

O mamă care este interată cu copilul său într-o secție a spitalului raional Florești a postat pe rețelele de socializare un video „glamuros” pentru cei de la guvernare în care demonstrează condițiile dezastruoase. Pereți jerpeliți, veceul defect și un miros insuportabil, susține femeia care a postat imaginile.

Femeia a fost internată cu copilul său la spitalul din Florești după ce acesta a făcut febră mare și a fost diagnosticat cu bronhopneumonie. Doina susține că în salon este foarte frig și se teme că vor pleca acasă și mai bolnavi decât s-au internat. În video care l-a postat femeia se arată indignată de condițiile din salon. Pentru jurnal.md aceasta a declarat că nu are nicio pretenție față de medici, dar față de cei de la guvernare care se laudă că investesc milioane în sistemul medical.

Miroase a RAHAT și la propriu și la figurat, stimabil Guvern Tehnocrat în frunte cu Președintele vostru. În salonul în care suntem internați pute a rahat, vă zic sincer! Secțiile alea frumoase și renovate stau închise iar copiii se tratează în condițiile pe care le vedeți!

Surorile medicale ne-au adus de pe undeva un calorifer pentru că li se făcuse milă de noi, e a naibii de frig iar copilul cu bronhopneumonie e transpirat ! Asta e crimă, “stimaț coleji”!

Da, domnule Chicu, am pretenții! Nu glamour caut da sănătate...iar aici avem o antisanitarie totală! Despre ce tratament poate fi vorba?

Da, doamna Dumbrăveanu, noi vă lăsăm să vă faceți munca cu demnitate, pe care din păcate ați pierdut-o pe undeva prin indicațiile lui Dodon, dar...noi avem dreptul măcar la o mică idee de demnitate fiind simpli cetățeni?

Lăsați fețele de mioare și țapi ispășitori și începeți să spuneți adevărul pe care noi îl vedem, îl simțim, îl trăim! Nu vă mai scremeți la cameră că faceți față și totul e bine! Nu e! Și pe lângă Covid mai sunt și alți pacienți care au nevoie de condiții DECENTE, nu GLAMOUROASE, domnule Chicu!

Dodon, не по пацански fași tu, nu crezi?

Ce ne oferiți nouă, să vi se întoarcă vouă înzecit”, menționează femeia în postarea sa de pe facebook.

Femeia a declarat pentru site-ul nostru că jumătate de secție este reparată dar e închisă în așteptarea celor cu coronavirus, iar ceilalți pacienți sunt internați în câteva saloane.

Deci o secție întreagă stă goală iar noi stăm în rahat. Eu nu la medici am pretenții, ei fac tot ce pot și tot ce ține de ei. Dar în condițiile astea este greu să faci ceva. Este înjositor”, punctează aceasta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: