image
Sursa foto: Getty Images

Messi, avertizat după ce a vrut să plece de la Barcelona

Javier Tebas, președintele La Liga, a vorbit despre posibila plecare a lui Lionel Messi de la Barcelona. Argentinianul putea părăsi Camp Nou în această vară, dar a ales să rămână.

Tebas nu crede că ar fi o idee bună pentru argentinian să părăsească Barcelona și să înceapă o nouă aventură în alt campionat.

„Am spus-o tot timpul, vreau să-l văd pe Messi în La Liga. Dacă rămâne la Barcelona, e cu atât mai bine pentru ei. Nu sunt sigur dacă plecarea de la Barcelona ar fi o idee bună pentru Messi.

Poate că ar fi pentru un jucător, dar nu pentru Messi, ca industrie a fotbalului, pentru că Messi este o mașinărie. Nu știu dacă va funcționa pentru el”, a spus Tebas, citat de Dailymail.

La finalul lunii august, Lionel Messi a anunțat că vrea să plece de la FC Barcelona, iar presa din Spania a aflat unul dintre motivele pentru care s-a ajuns în această situație.

Conform El Chiringuito, Messi era foarte dezamăgit că Barcelona nu mai are puterea să câștige trofeul UEFA Champions League, astfel că voia să-și încerce norocul în altă parte. În ultimele trei sezoane, catalanii au fost umiliți pe rând de AS Roma (0-3 în returul din sferturi), Liverpool (0-4 în returul din semifinale) și Bayern Munchen (2-8).

Leo Messi este de asemenea dezamăgit de modul în care FC Barcelona a pierdut titlul în sezonul precedent, în fața rivalilor de la Real Madrid. Înainte de întreruperea campionatului, Barcelona era pe primul loc.

În plus, relația lui Messi cu președintele Bartomeu este una proastă. Starul argentinian îl consideră responsabil pe Bartomeu pentru management defectuos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: