image
Sursa foto: Getty Images

Robert de Niro: Donald Trump nu dă 2 bani pe morţii de Covid

Actorul american Robert de Niro, laureat al premiului Oscar, a declarat că preşedintele american, Donald Trump, habar nu are cum să gestioneze criza provocată de noul coronavirus în SUA şi că preşedintelui american pur şi simplu nu-i pasă de oamenii care au murit din cauza Covid-19, informează BBC, citat de digi24.ro.

„E strigător la cer”, a spus Robert de Niro, într-o intervenţie televizată la postul de televiziune britanic. „Pe el (Donald Trump) îl interesează doar să fie reales, pur şi simplu nu-l interesează câţi oameni mor”.

Actorul american a precizat că „este cumva înfricoşător să-i vezi pe toţi lipsiţi de reacţie în faţa modului în care acţionează acest individ (Donald Trump)”.

„Suntem ca într-o piesă de Shakespeare: un nebun spune tot felul lucruri, iar cei din jurul său încearcă să rezolve, cumva, situaţia”, a spus actorul american care l-a dat ca exemplu pozitiv pe epidemiologul Anthony Fauci, care-i ţine piept lui Donald Trump şi reuşeşte să explice, cu tact, liderului de la Casa Albă consecinţele unei anumite decizii politice.

De Niro a spus că Trump nu dă doi bani nici măcar pe oamenii care l-ar putea vota.

„În realitate, fix pe oamenii despre care spune că îi pasă, îi dispreţuieşte cel mai mult”.

Referindu-se la viaţa în New York, Robert de Niro a spus că metropola americană arată, în aceste zile, ca un oraş fantomă.

„E ca într-un film SF, doar că e real”, a spus de Niro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: