image
Sursa foto: forum.md

Deputat: Nu Gheorghe Petic trebuia ieri arestat, ci Leancă, Șor și toți hoții de la guvernare, care se cred în afara legii

Arestarea lui Gheorghe Petic în plină stradă aduce în actualitate anul 1937. Numai un regim banditesc își poate permite să încarcereze o persoană în temeiul unui denunț, consideră deputatul PLDM, Maria Ciobanu.

„Gheorghe Petic, prin investigarea cazului de răsunet contrabanda cu țigări, a deranjat rău hoții de la guvernare. Azi oricine poate scrie un denunț fals sau chiar îl poate semna scris cu totul în altă parte și el este probă pentru bandiții lui Jizdan. Nu Gheorghe Petic trebuia ieri arestat, ci Iurie Leancă, Ilan Șor și toți hoții de la guvernare, care se cred în afara legii pentru vecie”, a menționat Maria Ciobanu.

„Aruncă cu învinuiri în toate părțile, dar nu spun cum le-au crescut averile, de unde iau sume fabuloase pentru armata de "comentatori" politici, trolli, televiziuni, posturi de radio etc. Care este proveniența banilor pe care îi dau în plic, de pe scenă, la toate sărbătorile din calendar, la toate hramurile din toate localitățile, la toate festivalurile, la concertele de la sfârșit de săptămână etc.”, a mai spus legislatoarea PLDM.

Gheorghe Petic, preşedintele Organizației teritoriale Platforma DA Ungheni, a fost reţinut cu puțin timp în urmă, în centrul oraşului Ungheni de către poliţişti. „A fost reținut acum o jumătate de oră de către polițişti din Ungheni, în baza unei învinuiri aberante. Cică ar fi violat o minoră. Atât a reușit să-mi spună la telefon. Colegii din teritoriu nu pot obține niciun fel informații de la poliţie”, a scris pe pagina sa de Facebook secretarul Platformei Demnitate şi Adevăr, Chiril Moţpan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: