image
Sursa foto: csp.md

Membrii CSP au aprobat conceptul de stemă a Consiliului Superior al Procurorilor

UPDATE 10.23 Ședința CSP a luat sfârșit.

______________

UPDATE 10.20 // Procurorul de la Procuratura Cășeni, Petru Leu, va primi un cadou simbolic din partea CSP, la propunerea procurorului șef al Procuraturii Cășeni, după ce a descoperit o crimă la 14 ani distanță. Procurorul de la Procuratura UTA Găgăuzia, Alexandru Tuceac, va primi distincția procuraturii pentru activitatea bogată și impecabilă în cadrul activității sale.

________________

UPDATE 10.05 // Membrii CSP au aprobat conceptul de stemă a Consiliului Superior al Procurorilor, potrivit anexelor prezente la hotărâre. Aceștia au avut de ales dintre două variante. Hotârârea va fi publicată pe pagina oficială a CSP.

__________________

UPDATE 10.00// Subiectele doi și trei au fost excluse de pe ordinea de zi.

_________________

UPDATE 09:58 // Membrii Consiliului Superior al Procurorilor au votat transferul procurorului Gheorghe Enache de la Procuratura UTA Găgăuzia, la Procuratura Cantemir. De asemenea a fost admisă și cererea de transfer a Olesei Cebotari din funcția de procuror interimar al Procuraturii Bălți în funcția de procuror permanent al Procuraturii Bălți. Și procurorul Eugen Trocin a fost numit în funcția de procuror permanent al Procuraturii Edineț. Procurorul Marian Neamțu a fost transferat de la Procuratura Ungheni, la Procuratura Strășeni. Ivan Mărgineanu a fost transferat de la Procuratura Glodeni, la Procuratura municipiul Bălți.

_____________________

Începând cu ora 9.30 urmăriți live ședința Consiliului Superior al Procurorilor.

Subiectele pe ordinea de zi sunt următoarele:

csp.mdcsp.md

Ședința poate fi urmărită aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: