image
Sursa foto: credit7.md

Unde în Chișinău este profitabil să obții credit doar cu buletinul?

Adesea există situații în care este nevoie urgentă de bani, dar nu doriți să vă atingeți rezerva financiară. Astfel de cheltuieli fierbinți necesită, de asemenea, soluții urgente. Se pare că în astfel de momente, soluția potrivită ar fi să apelezi la rude sau prieteni.

Ne vine în minte opțiunea de a solicita un împrumut de la bancă, dar, din nou, nu vorbim despre urgență, pentru că întreaga procedură poate dura in jur de câteva săptămâni. În același timp, după această perioadă, puteți obține un refuz și atunci situația devine mai complicată.

În astfel de situații, un credit rapid va poate salva. Acesta este un împrumut de la o organizație de microfinanțare, care oferă sume mici pentru o perioadă scurtă de timp. Se numește așa dintr-un motiv - pentru că creditul se emite în mai puțin de 10 minute, iar banii pot fi primiți într-o oră, băncile nici măcar nu pot visa la o astfel de viteză. Astfel de împrumuturi sunt numite și credite până la salariu, deoarece se consideră că, după primirea acestuia, veți putea doar să rambursați datoria.

Avantajele creditelor rapide:

1. Puteți aplica în orice moment. Ceea ce îl diferențiază de o bancă este faptul că puteți aplica pentru un credit online și o puteți face de oriunde din Moldova. Întreaga procedură are loc pe site-ul companiei alese, iar banii pot fi transferați direct pe card.

2. Cerințe minime pentru împrumutat. Este posibil să contractați un credit doar cu buletin, vârsta între 18-70 de ani, un număr de telefon activ, un telefon cu conexiune la Internet și documente care confirmă suma și sursa de venit. Puteți furniza toate datele online și să nu pierdeți timpul călătorind la biroul companiei selectate.

3. Rata de aprobare ridicată. Datorită cerințelor minime, companiile de microfinanțare aprobă majoritatea cererilor, chiar și în cazul clienților cu un istoric de credit imperfect.

4. Programul de loialitate. Dacă clientul a închis împrumutul la timp, el intră în sistemul de loialitate al companiei. Adică i se oferă reduceri și oferte mai favorabile pentru creditele ulterioare.

5. Rambursare ușoară. Companiile de microfinanțare oferă multe opțiuni pentru rambursarea creditului. Acesta poate fi cabinetul personal al companiei, diverse terminale, bănci, poștă sau prin portaluri online. Astfel, puteți achita împrumutul oricând și de oriunde din Moldova.

Puteți obține rapid un credit în Chișinău de către Credit7. Această companie oferă împrumuturi pentru toate segmentele populației și este o companie de creditare de încredere. Acest lucru este evidențiat de sutele de comentarii pozitive. Compania emite până la credit 5000 de lei pentru o perioadă de 25 de zile, această perioadă este suficientă pentru a primi salariu și a rambursa datoria. În același timp, compania are acum o ofertă specială pentru clienții noi – un credit cu 0%. Adică, clientul returnează exact cât a luat la Credit7.

Este demn de remarcat faptul că compania nu doar va poate oferi credit în condiții favorabile, dar și dacă clientul nu are timp să-l plătească la timp, puteți aplica la serviciu de prelungire. Plătind un mic comision, amânați plata datoriei pentru încă o lună, iar acest timp este suficient timp pentru a plăti datoria. Principalul lucru este că, dacă întâmpinați dificultăți în plată, contactați imediat compania pentru a nu intra în arierate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: