image
Sursa foto: Getty Images

United, în comă: Jucătorii lui Mourinho au fost ridicoli contra lui Spurs

După umilința din partida cu Brighton, United a suferit un nou eșec, de această dată pe teren propriu, contra lui Tottenham, scor 0-3.

Tot mai contestat, Mourinho a făcut șase schimbări față de meciul precedent. Juan Mata, Andreas Pereira sau Anthony Martial nu au prins nici măcar lotul, însă "diavolii" au arătat din nou departe de pretențiile unui club cu atâta istorie în spate.

În puține momente gazdele s-au ridicat la nivelul adversarului, care în multe momente a ridiculizat defensiva condusă de Phil Jones. Lipsa de inspirație a lui Alli și reflexele lui De Gea au fost singurele care au ținut meciul la o diferență "domestică". Totuși, per ansamblu, United a părut o formație complet debusolată, care, dacă nu își revine repede, cu greu va prinde un loc de Champions League la finalul sezonului.

Golurile partidei au purtat semnătura lui Kane și Moura (dublă), cei doi rezolvând în doar două minute partida (minutele 50 și 52). Pe final, fostul jucător al lui PSG a reușit dubla, după o pasă a lui Kane.

Pentru United urmează o deplasare grea, la Burnley, un teren pe care adversarii cu greu marcau sezonul trecut. Totuși, în actuala stagiune echipa lui Sean Dyche e în criză și se va agăța de partida contra "diavolilor" cu dinții, privind-o ca pe un nou început. În schimb, la United se anunță discuții lungi în birourile de pe Old Trafford, Mourinho având tot mai puțini aliați în club.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: