image
Sursa foto: ortodox.md

O cunoscută scriitoare a fost găsită strangulată și îngropată: Soțul și fiul femeii au fost reținuți

Lindsay de Feliz, o scriitoare britanică, a fost descoperită strangulată şi îngropată într-o pădure de lângă locuinţa pe care o deţinea în Republica Dominicană.

Mai multe persoane, printre care soţul scriitoarei, dominicanul Danilo de Feliz, în vârstă de 50 de ani, şi fiul vitreg al acesteia, Dani Alberto Feliz Martinez, în vârstă de 29 de ani, au fost arestate, a informat Mediafax. Trupul neînsufleţit al scriitoarei în vârstă de 60 de ani a fost descoperit îngropat în pădurea de lângă locuinţa ei din Moncion, nord-estul Republicii Dominicane.

Fusese dată dispărută de marți

Cadavrul fusese învelit în saci din plastic folosiţi pentru mâncare pentru câini şi într-un cearşaf galben şi îngropat nu foarte adânc. Scriitoarea, devenită celebră după ce a scris două cărţi despre experienţele sale din Insulele Caraibe, inclusiv despre cum şi-a revenit după ce a fost împuşcată în gât de un hoţ, fusese dată dispărută de marţi.

O iubitoare de animale, Lindsay, care a lucrat ca director de marketing înainte de a părăsi Marea Britanie pentru a lucra ca instructor de scufundări şi a se stabili ulterior în Republica Dominicană, se descria pe blogul său drept scriitoare, blogger, cercetător şi traducător. Volumul său „What About Your Saucepans” a fost bestseller pe platforma Amazon, scrie libertatea.ro.

libertatea.rolibertatea.ro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: