image
Sursa foto: privesc.eu

Blocul ACUM, după ce socialiștii n-au venit nici astăzi la discuții: „Expiră ultimele ore când mai putem elibera țara”

Socialiștii așa și nu s-au mai prezentat la discuții cu Blocul ACUM, la Parlament, unde au fost așteptați timp de două ore.

Într-o declarație emisă cu puțin timp în urmă, Blocul ACUM atenționează PSRM că au rămas ore numărate în care se mai poate face ceva pentru începerea procesului de dezoligarhizare a statului.

„Blocul Politic ACUM informează că PSRM nu s-a prezentat nici astăzi la discuțiile privind deblocarea situației politice și evitarea alegerilor anticipate, prin alegerea conducerii și organelor de lucru ale Parlamentului, votarea pachetului antioligarhic și învestirea Guvernului. Reiterăm poziția noastră comună, unitară a celor două componente ale Blocului Politic ACUM privind disponibilitatea de a susține reprezentatul PSRM la funcția de Președinte al Parlamentului, cu condiția votării de către fracțiunea PSRM a pachetului antioligarhic și a Guvernului asumat de ACUM”, se spune într-o declarație emisă de Blocul ACUM.

„Expiră ultimele ore când mai putem elibera țara din captivitatea regimului oligarhic. O alianță dintre PD și PSRM sau alegeri anticipate vor întări regimul dictatorial. Deputații socialiști au acum o șansă să scape de Plahotniuc”, conchide comunicatul ACUM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: